Kunderne fortæller

Henriette 20 år skriver:
Igennem mit forløb hos dig, har jeg lært at tro noget mere på mig selv, holde fast i egne meninger, lytte til mig selv og hvile en hel del i mig selv.
Jeg prioritere mig selv meget højere nu end hvad jeg gjorde førhen. Jeg var meget usikker på mig selv, men det er jeg slet ikke længere, i hvert fald ikke som i starten – alle dage er jo ikke altid perfekte.
Jeg har desuden lært at slappe mere af og lytte til min krop, samt gøre noget godt for mig selv i ny og næ og ikke kun gøre det for andre.
Jeg laver stadig en af øvelserne hvis jeg kan mærke, at jeg skal ned i gear, da jeg føler den får mig helt ned i et tempo hvor jeg kan følge med igen og være en del mere afslappet i krop og sind.
Jeg ser ikke mig selv som jeg gjorde da jeg startede, prøver at blive ved med at sige til mig selv at jeg er sej, jeg er smuk og jeg er værdifuld osv. da det var mit største problem – at sige gode ting til mig selv og være positiv omkring mig selv.
Jeg synes selv jeg klarer det rigtig godt – jeg tænker egentlig ikke så meget over de negative tanker mere.
Jeg havde aldrig kunne gøre det uden din hjælp og dette forløb hos dig. Du er en fantastisk støtte, du er der hele vejen igennem og du har lært mig SÅ meget. Jeg er så glad og taknemmelig for at du ville tage mig under dine vinger og hjælpe mig på vej til en mere positiv og glad Henriette, som jeg nu er.
Så tusinde tak, smukke og skønne Zenna. ❤️❤️
Anna Marie 50 år skriver:
Jeg mødte Zenna efter en stor livskrise, hvor jeg følte mig svigtet, intet værd og prøvede at kravle op til overfladen igen…
Hun lærte mig at tro på mig selv, at være mig, at stole på andre og i det hele taget være i nuet.
Hun gav mig redskaber, så jeg ikke “druknede”, men kunne trække vejret frit og finde ud af, jeg ER god nok
Zenna har selv oplevet kriser, og det giver hende en stor livsindsigt og forståelse, som gør, at jeg følte mig forstået og har fundet mig selv igen.
Jeg bruger i dag redskaberne helt ubevidst, hvis der er behov for det, og det giver mig en ro indeni.
Zenna har gjort en stor forskel i mit liv <3