Individuelt 1:1 session

Åndedrætsterapi er en unik healing proces

Når vi trækker vejret dybt igennem det bevidste & forbundne åndedræt, bliver det muligt at komme i kontakt med undertrykte følelser – negative beslutninger og opnå forløsning. Du får mulighed for at nå indtil din personlige power, får friheden til at vælge – fri af undertrykte følelser samt negative tanker og beslutninger.

Vores krop husker, og det bliver muligt at forløse gamle overbevisninger og mønstre ved at arbejde med både åndedræt, krop og samtale.

Store dele af din energi står dit åndedræt for. Vores åndedræt har en afgørende rolle for, hvordan vi har det både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.

At arbejde med det bevidste forbundne åndedræt giver mulighed for at skabe forbindelse mellem hoved og krop.

Når vi som menneske kun er oppe i hovedet, kan vi slet ikke mærke, hvad vores krop fortæller os.

Hvis du f.eks. er meget stresset, forstår du ikke, hvorfor din krop reagerer anderledes, end den plejer. Gennem det bevidste forbundne åndedræt, i det 37 grader varme vand, hvor du bliver holdt og støttet, få kommer du ned i kroppen, mærker din krop og begynde at forstå de signaler, din krop kommer med. Din krop er intelligent, den fortæller dig hele tiden, hvad du har brug for for at være i balance.

I det 37 grader varme vand forløser du de ubevidste negative tanker. Det vil sige, at du får mulighed for at vælge en ny positiv tankegang, der giver dig friheden til at vælge et mere positivt liv – gå efter dine drømme og ønsker.

Baggrund for SOURCE åndedrætsterapi:

Source åndedrætsterapi er udviklet af Binnie A. Dansby og har afsæt i fødslens og de første leveårs betydning for os mennesker. At vi er sansende væsener fra undfangelsen og er forbundet med vores mor igennem hendes graviditet har indflydelse på, hvem vi er, hvordan vi har det, og hvordan vi tænker om os selv, vores krop og vores relationer.

Det første møde med verden, og den måde du bliver født på, vil også have betydning for dig. Hvilke indtryk sansemæssigt og energimæssigt har påvirket dig, da du blev født?

Det er vigtigt ikke at gøre vores fødsel rigtig eller forkert, men blot skabe bevidsthed om, at den oplevelse vi har været igennem sætter aftryk på godt og ondt i vores krop og nervesystem.

Hvordan foregår en Åndedræts session:

Vi starter med at lave nogle fysiske øvelser sammen for at løsne kroppen, fordi når kroppen er løsnet op, er det nemmere at komme fra hovedet og ned i kroppen og på den måde nemmere at komme i forbindelse med det, der er behov for at arbejde med.

Herefter fortsætter vi med en samtale om, hvad du gerne vil arbejde med.

Efterfølgende går vi i det 37 grader varme vand, hvor du vil blive holdt og støttet liggende på ryggen med øjnene lukket. I vandet vil vi arbejde med det bevidste forbundne åndedræt, hvor jeg guider dig. Du vil få mulighed for at komme dybere i kontakt med ubearbejdede oplevelser og begrænsende tanker. Det er dybt healende og forløsende.

Åndedrætsterapien er til dig:

  • Som har lyst til at arbejde med og bearbejde overbevisninger og mønstre, som forhindrer dig i at leve det liv, du i virkeligheden ønsker.
  • Der har lyst til en unik oplevelse, som er healende forløsende dyb afspændthed og blive holdt vægtløs- bevidst trække vejret og mærke dig selv, få forbindelse mellem krop og sind
  • Der vil opleve frihed i kroppen, indre fred og glæde
  • Der vil opleve ro i kroppen og en følelse af nærvær
  • Der vil have mere selvværd
  • Der vil lære at lytte til dine behov og til det du mærker og føler
  • Der vil være skaberen i dit liv
  • Der har stress og uro
  • Der har svært ved at mærke din krop

1:1 Sessioner kan foregå  fysisk eller Online alt efter hvad der passer bedst for dig & hvor du befinder dig. 

1:1 session bliver tilpasset dig – hvor du er i dit liv lige nu – hvad du har brug for.

Sessioner kan indeholde åndedrætssessioner i vand, hvis vi mærker, at der er behov for det.

Pris: 

Intropris: 750 kr hele oktober 2022

Normalpris: 1050kr for 2 timer

Niels fortæller efter en session :

Jeg har været til en session hos Zenna og startede med nogle øvelser hentet fra kundaliniyoga. De gav let adgang til at finde frem til nogle væsentlige ting, der var gået galt i forbindelse med min fostertilstand og tidligste tid i den efterfølgende samtale.

Vi gik her efter til hendes store bassin med varmt vand, hvor jeg fik til opgave at ånde fuldt uden at der skete noget, men efter nogle få minutter kom jeg ind i en tilstand, hvor jeg uden det bevidstes kontrol begyndte først at klynke og senere kom med mere voldsomme udbrud. Jeg oplevede mig selv som baby i den orale fase og mens jeg lå der fik jeg lige så stille den omsorg og kærlighed jeg den gang manglede. Da kroppen faldt til ro og jeg skulle til at orientere mig imod den ydre verden var det både voldsomt og skræmmende, men efterhånden som jeg fik lukket ned for de mange tilstande jeg på en gang befandt mig i, opdagede jeg til min overraskelse, at verden pludselig var spændende og ikke længere et fjendtligt sted jeg skulle forsvare mig imod. Jeg er meget overrasket over, at jeg, som ellers er meget kontrolleret, kunne gå så dybt ind i processen. Jeg er spændt på hvordan mit liv nu vil forme sig med denne nye tilgang til livet.

Niels

Niels fortæller mig hvad der er sket imellem 1 vandsession og  2 vandsession:

Niels psoriasis er mindsket temmelig meget. Han blev nemt påvirket af mobilstrålerne på sin arbejdsplads – efter sidste session kan han meget bedre tåle at være på sin arbejdsplads, han bliver ikke så påvirket, som han plejer, han har meget mere overskud, når han kommer hjem.

Niels sexliv, med hans ægtefælde, er blevet meget bedre. Han har fået mere power, står stærkere i sig selv.