Kunderne fortæller

Henriette 20 år skriver:
 
Igennem mit forløb hos dig, har jeg lært at tro noget mere på mig selv, holde fast i egne meninger, lytte til mig selv og hvile en hel del i mig selv.
Jeg prioritere mig selv meget højere nu end hvad jeg gjorde førhen. Jeg var meget usikker på mig selv, men det er jeg slet ikke længere, i hvert fald ikke som i starten – alle dage er jo ikke altid perfekte.
Jeg har desuden lært at slappe mere af og lytte til min krop, samt gøre noget godt for mig selv i ny og næ og ikke kun gøre det for andre.
Jeg laver stadig en af øvelserne hvis jeg kan mærke, at jeg skal ned i gear, da jeg føler den får mig helt ned i et tempo hvor jeg kan følge med igen og være en del mere afslappet i krop og sind.
Jeg ser ikke mig selv som jeg gjorde da jeg startede, prøver at blive ved med at sige til mig selv at jeg er sej, jeg er smuk og jeg er værdifuld osv. da det var mit største problem – at sige gode ting til mig selv og være positiv omkring mig selv.
Jeg synes selv jeg klarer det rigtig godt – jeg tænker egentlig ikke så meget over de negative tanker mere.
Jeg havde aldrig kunne gøre det uden din hjælp og dette forløb hos dig. Du er en fantastisk støtte, du er der hele vejen igennem og du har lært mig SÅ meget. Jeg er så glad og taknemmelig for at du ville tage mig under dine vinger og hjælpe mig på vej til en mere positiv og glad Henriette, som jeg nu er.
Så tusinde tak, smukke og skønne Zenna. ❤️❤️
 
 
 
 
 
Anna Marie 50 år skriver:
 
Jeg mødte Zenna efter en stor livskrise, hvor jeg følte mig svigtet, intet værd og prøvede at kravle op til overfladen igen…
Hun lærte mig at tro på mig selv, at være mig, at stole på andre og i det hele taget være i nuet.
Hun gav mig redskaber, så jeg ikke “druknede”, men kunne trække vejret frit og finde ud af, jeg ER god nok
Zenna har selv oplevet kriser, og det giver hende en stor livsindsigt og forståelse, som gør, at jeg følte mig forstået og har fundet mig selv igen.
Jeg bruger i dag redskaberne helt ubevidst, hvis der er behov for det, og det giver mig en ro indeni.
Zenna har gjort en stor forskel i mit liv <3
 
 
 
Niels evaluering efter den 1 – 1:1 session i vand:
 
Jeg har været til en session hos Zenna og startede med nogle øvelser hentet fra kundaliniyoga. De gav let adgang til at finde frem til nogle væsentligt ting, der var gået galt i forbindelse med min fostertilstand og tidligste tid, som vi fandt frem til i den efterfølgende samtale.
Vi gik her efter til hendes store bassin med varmt vand, hvor jeg fik til opgave at ånde fuldt uden at der skete noget, men efter nogle få minutter kom jeg ind i en tilstand, hvor jeg uden det bevidstes kontrol begyndte først at klynke og senere kom med mere voldsomme udbrud. Jeg oplevede mig selv som baby i den orale fase og mens jeg lå der fik jeg lige så stille den omsorg og kærlighed jeg den gang manglede.
Da kroppen faldt til ro og jeg skulle til at orientere mig imod den ydre verden var det både voldsomt og skræmmende, men efterhånden som jeg fik lukket ned for de mange tilstande jeg på en gang befandt mig i, opdagede jeg til min overraskelse, at verden pludselig var spændende og ikke længere et fjendtligt sted jeg skulle forsvare mig imod.
Jeg er meget overrasket over, at jeg, som ellers er meget kontrolleret, kunne gå så dybt ind i processen. Jeg er spændt på hvordan mit liv nu vil forme sig med denne nye tilgang til livet.
Niels 
 
 
Niels fortæller mig hvad der er sket imellem 1 vandsession og  2 vandsession:
 
Niels psoriasis er mindsket temmelig meget. Han blev nemt påvirket af mobilstrålerne på sin arbejdsplads – efter sidste session kan han meget bedre tåle at være på sin arbejdsplads, han bliver ikke så påvirket, som han plejer, han har meget mere overskud, når han kommer hjem.
Niels sexliv, med hans ægtefælde, er blevet meget bedre. Han har fået mere power, står stærkere i sig selv.
 
 
 
 
Kunderne fortæller om deres oplevelser efter en weekendworkshop i åndedrætsterapi i 37 grader varmt vand:
 
Ann Fortæller:
 
Hvad kom jeg med af udfordring fredag til vandweekenden?

Jeg ankom fredag aften, og efter en kort velkomst, gik vi i gang.

Jeg var meget spændt på, hvad weekenden ville byde på, da jeg ikke havde prøvet sådan noget før.

Jeg var ikke klar over, hvilket særligt emne, eller udfordring, jeg ville tage op, men klar over at denne weekend var speciel og at der ville komme gang i en proces.

Øvelserne vekslede mellem at jeg skulle svare på nogle spørgsmål, deling i plenum, hvis man havde lyst og afslapnings/åndedræts-øvelser.

Det var min oplevelse, at når jeg fik fokus på de spørgsmål, jeg blev stillet, kunne min krop godt reagere, og derfor var det super godt med åndedrætsøvelserne/afslapning og afspændingsøvelserne, samt Zennas guidning. Det gjorde, at jeg bedre kunne være med det, der kom op.

Lørdag skulle vi igen svare på nogle spørgsmål, og derefter ligge i vand. Jeg lå i ca. 45. minutter, hvor jeg blev holdt oppe af de andre deltagere og guidet af Zenna. Det var en meget stor oplevelse for mig. Jeg kom igennem nogle mærkbare fysiske symptomer, og efter noget tid, ”slap” de ligesom deres tag i mig.

Efterfølgende, havde jeg en makker, der var ved min side i 45 minutter. Det var rigtig rart, når nu jeg havde været igennem denne proces, at der var en, der bare var der og gjorde det, jeg havde brug for.

Jeg oplevede en rigtig god sammenhæng, mellem mine svar på spørgsmålene og den kontakt, jeg fik til nogle meget dybe følelser og reaktioner. Jeg er overrasket over sådan en effekt, denne behandlingsform har.

Den vekselvirkning mellem spørgsmål, svar, afslapning/afspænding og åndedrætsøvelser samt at ligge i vand så længe og med fuld støtte, gjorde, at jeg virkelig kunne få forløst noget, der har begrænset mig.

Efter jeg kom hjem, var jeg stadig påvirket af weekenden. Jeg var kommet dybt i mine følelser og det gjorde, at jeg havde en periode, hvor jeg skulle tage lidt mere vare på mig selv. Derefter mærkede jeg en stor forandring i min måde at se og være i livet på. Det er fantastisk, hvilken stor transformation, weekenden har skabt for mig i mit liv.

Zennas måde at afholde kurset, var velplanlagt, professionelt og nærværende.  Hun formåede at være med de personlige ting, der kom op undervejs og var meget nærværende både under og efter kurset.

//Ann