Weekend med åndedrætsterapi i 37 grader varmt vand

Weekend Workshops i åndedrætsterapi i 37 grader varmt vand.

En weekend der er for dig, som har lyst til at arbejde med og forløse negative overbevisninger og mønstre, der forhindrer dig i at leve det liv du ønsker dig allermest.

En unik healingproces, der igennem det bevidste & forbundne åndedræt, gør det muligt at komme i kontakt med undertrykte følelser – negative beslutninger og opnå forløsning. Du får mulighed for at nå indtil din personlige power,  friheden til at vælge, fri af undertrykte følelser, negative tanker og beslutninger.

Vi arbejder i en lille gruppe, med stor respekt og ydmyghed for den enkeltes individuelle proces, du vil  blive mødt og guidet, så du og din krop giver slip på et plan, du måske ikke tidligere har oplevet.

Weekenden er en proces, hvor der vil være delinger, guidet visualiseringer, forskellige øvelser, øvelser for at løsne kroppen og en særlig og gennemprøvet metode i åndedrætsterapi i 37 grader varmt vand.

Mange oplever at det varme vand, delingerne, de forskellige opgaver og guidningen går dybere end, man umiddelbart tror muligt.

Det er meget kærligt & hjerteåbnende.

Baggrund for SOURCE åndedrætsterapi

Terapien er udviklet af Binnie A. Dansby og har afsæt i fødslens og de første leveårs betydning for os mennesker. At vi er sansende væsener fra undfangelsen og er forbundet med vores mor igennem hendes graviditet har indflydelse på, hvem vi er, hvordan vi har det, og hvordan vi tænker om os selv, vores krop og vores relationer.

Det første møde med verden, og den måde du bliver født på, vil også have betydning for dig. Hvilke indtryk sansemæssigt og energimæssigt har påvirket dig, da du blev født?

Det er vigtigt ikke at gøre vores fødsel rigtig eller forkert, men blot skabe bevidsthed om, at den oplevelse vi har været igennem sætter aftryk på godt og ondt i vores krop og nervesystem.

Hvornår:

18 – 20 november 2022 

Fra Fredag kl.19 til Søndag kl.16 

Hvor: 

Galdbjerg Kohavevej 12, 5874 Hesselager

Pris:

3.500 kr

Ved spørgsmål send en mail til:

skrivtil@zennalouann.dk

eller ring på 25143909

Hvad tidligere deltagere fortæller om en Workshop i Åndedrætsterapi i 37,5 grader varmt vand i en weekend:

Ann fortæller:

Jeg ankom fredag aften, og efter en kort velkomst, gik vi i gang.
Jeg var meget spændt på, hvad weekenden ville byde på, da jeg ikke havde prøvet sådan noget før.
Jeg var ikke klar over, hvilket særligt emne, eller udfordring, jeg ville tage op, men klar over at denne weekend var speciel og at der ville komme gang i en proces.

Øvelserne vekslede mellem at jeg skulle svare på nogle spørgsmål, deling i plenum, hvis man havde lyst og afslapnings/åndedræts-øvelser.

Det var min oplevelse, at når jeg fik fokus på de spørgsmål, jeg blev stillet, kunne min krop godt reagere, og derfor var det super godt med åndedrætsøvelserne/afslapning og afspændingsøvelserne, samt Zennas guidning. Det gjorde, at jeg bedre kunne være med det, der kom op.

Lørdag skulle vi igen svare på nogle spørgsmål, og derefter ligge i vand. Jeg lå i ca. 45. minutter, hvor jeg blev holdt oppe af de andre deltagere og guidet af Zenna. Det var en meget stor oplevelse for mig. Jeg kom igennem nogle mærkbare fysiske symptomer, og efter noget tid, ”slap” de ligesom deres tag i mig.
Efterfølgende, havde jeg en makker, der var ved min side i 45 minutter. Det var rigtig rart, når nu jeg havde været igennem denne proces, at der var en, der bare var der og gjorde det, jeg havde brug for.

Jeg oplevede en rigtig god sammenhæng, mellem mine svar på spørgsmålene og den kontakt, jeg fik til nogle meget dybe følelser og reaktioner. Jeg er overrasket over sådan en effekt, denne behandlingsform har.

Den vekselvirkning mellem spørgsmål, svar, afslapning/afspænding og åndedrætsøvelser samt at ligge i vand så længe og med fuld støtte, gjorde, at jeg virkelig kunne få forløst noget, der har begrænset mig.

Efter jeg kom hjem, var jeg stadig påvirket af weekenden. Jeg var kommet dybt i mine følelser og det gjorde, at jeg havde en periode, hvor jeg skulle tage lidt mere vare på mig selv. Derefter mærkede jeg en stor forandring i min måde at se og være i livet på. Det er fantastisk, hvilken stor transformation, weekenden har skabt for mig i mit liv.

Zennas måde at afholde kurset, var velplanlagt, professionelt og nærværende. Hun formåede at være med de personlige ting, der kom op undervejs og var meget nærværende både under og efter kurset.

/Ann